God jul och julförkylning

Jag har tydligen kört på som en speedad rosa kanin dagarna före jul. Pratade i 180 och forsade runt i huset och organiserade om i alla förråd, och lagade mat (ok… inte mat kanske, la in sill, men det är väl någon typ av matlagning?). Slappnade av vid 23-tiden på julafton och blev snuvigt ca 30 minuter senare. Sen har jag nyst… och nyst… känns som om jag snart får hjärnskakning av rekylen på allt nysande..

Innan jag fyllde 50 så nös jag bara när solen kittlade i näsan på vårkanten och eftersom jag undviker solen så hände det kanske två gånger per år. Jag är med andra ord en ovan nysare, vilket kan förklara varför det blev som det blev.

Jag satt där och tröståt jordnötsringar, fick värsta nysanfallet och av någon anledning lyckades jag nysa i händerna. Det i sin tur skapade en luftvirvel som gjorde att jag sprejlackerades i ansiktet av jordnötsmos. Som jag skrattade! Och vad glad jag är att ingen såg mitt prickiga storskrattande ansikte. Det var nog ingen vacker syn… Den röda snoriga näsan är nog pricken över i… Och av förklarliga skäl, så illustreras inlägget inte av en selfie, mest för din skull faktiskt, för jag är snäll!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.